Dekorativna cigla

Dekorativna cigla - STONE IDEALE je verna kopija prave cigle iz raznih vremenskih doba i prostora,(Rimskog doba, stare Rusije iz vremena kraljice Ekaterine...) i zato je veoma dobro primljena poznatim arhitektama, projektantima i gradjevinarima, da bi dostigli i ostvarili svoj arhitektonski stil.

Dekorativna cigla je idealna varijanta za opremanje restorana, barova, kafica u Etno-Stilu, a i u sredjivanju kucnog enterijera se pokazala kao veoma pozitivan i interesantat detalj, koji neminovno odvlaci paznju i interesovanje gostiju.

Nas proizvod je u osnovi tankoslojna olaksana betonska ploca, izradjena iz portlandskog cementa, separisanog peska, perlita i celog niza aditiva i pigmenata kao bi dostigla prirodnu strukturu kamena. Sa izuzetno bogatim iskustvom u ovoj oblasti, mi neprestano razradjujemo nove modele и usavrsavamo tehnologiju proizvodnje.

Dekorativna cigla - STONE IDEALE se lako postavlja na bilo kakve ravne povrsine kao i na sve popularnije rigipis-ploce, stiropor.

Mala poteskoca prilikom ugradnje moze se pojaviti ukoliko nemate bas nikakvog iskustva u ugradnji keramike ili slicnog. Dekorativna cigla za razliku od dekorativnog kamena se preporucuje ugradjivati sa fugom od 8-12mm kako bi dobili utisak pravog zida od cigala, sto ce i stvoriti malu poteskocu ali posle male konsultacije poteskoca ce se pretvoriti u zadovoljstvo.

Nikakv poseban alat nije potreban a tehnicku informaciju vezanu za postavljane mozete uvek dobiti na telefon: 062/ 220 988.

Copyright 2010 © Design group "Almazan". All rights reserved.